neděle 9. července 2017

Aktivníček /9.července 2017/

Úvodem
Tohle je formát příspěvku, který se na tomhle blogu ještě neobjevil, a tak bych vám chtěla objasnit, o co se bude jednat.  Jak možná víte, Míšánek je koník velký mohutný, ale za tento fakt nejde schovat jeho nadváha a také to, že má zdravotní problémy. Aktivníček bude deníček aktivit, které jsme za daný den udělali, s fotkami a komentáři k jeho zdravotnímu stavu a zvládání jednotlivých úkonů. Proč to píšu sem a ne do deníčku? Protože sem můžu přidat fotky a je to super způsob, jak zaznamenávat jeho postup jak v kondici tak zdraví. Doufám, že se vám příspěvky budou líbit a třeba vás i inspirují k něčemu podobnému. Jakékoliv dotazy velmi ráda zodpovím v komentářích

9.července 2017

Typ aktivity: procházka 
Počasí: kolem 28°C, střídavě zataženo, bezvětří
Nejvyšší chod: Klus (na cca 30m středně rychlý, postupně budeme přidávat, dnes jsem chtěla zjistit, jak to bude s dýcháním a nekašlal!)
Kašel a dýchání: Ze začátku velmi špatné, potřeboval se rozdýchat, problém ve stoupání i klesání, vykašlávání, hlasité dýchání, zlepšeno po prodýchání (cca půl hodiny), není zlepšeno zastavením naopak lepší udržováním schůdného tempa.
Ostatní zdrav. problémy: Zhoršená akce zadních končetin- musíme přidat kavalety a gymnastiku tahem (protahování v klidu, když stojí), zlepšení přidáním vyššího chodu (ve středním klusu výrazné zlepšení)
Postřehy, výtky, ostatní: Nefunguje nám repelent (už zase), mám skvělého koně ochotného se překonávat (fakt vypadal na umření a dal to! :) ), zatím jsem mu neměřila obvod pupíku (od pohledu je to tak na přenášející kobylku :D ), po vycházce si užil sprchu (hlavně zchladit nohy)
Odpočinek na cestě tam


A jdeme nazpět :)


Po sprše s Čendabrndou ♥



0 komentářů:

Okomentovat

 
;